foto

Ann Ceurvels

  • nar. 13.7.1968 (52 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 H.I.T. - De Romeo's
2001 Costa!
1992 Kiekeboe: Het witte bloed
1991 Yuppies

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Grote boze wolf show, De (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
1998 Deman (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1992 Wet van Wijns, De (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky