foto

Rochus Bassauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
1998 Traumschiff - Jamaica/Galapagos, Das (TV film)
1995 Nur der Sieg zählt (TV film)

TV seriály

1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1975 Schaurige Geschichten (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Die Melchiors (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky