foto

Thomas Hernadi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Rosamunde Pilcher: Argentinské tango (TV film)
2013 Tessa Hennig - Mutti steigt aus (TV film)
2012 Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab (TV film)
2011 Brazilské štěstí (TV film)
Setkání v Malajsii (TV film)
2009 Eine Liebe in der Stadt des Löwen (TV film)
2008 Eine Liebe im Zeichen des Drachen (TV film)
2007 Hotel snů: Dubai (TV film)
Láska nepomíjí (TV film)
Zamilované léto (TV film)
2006 Kde začala láska (TV film)
Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
2005 Loď snů - Omán (TV film)
Sterne über Madeira (TV film)
2002 Hra osudu (TV film)
Loď snů - Chile (TV film)
Loď snů - Thajsko (TV film)
Virtual Love
2001 Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Prázdninový románek (TV film)
2000 Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
Elitní zásahová jednotka (TV film)
1994 Au Pair

TV seriály

2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Sabine!! (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky