foto

Monica Rametta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Io sono Mia
2016 Jediný polibek
2012 Il volto di un'altra
2011 Kryptonit!
2009 Císařovna Sissi (TV film)
2007 Úkryt
2001 Giorni
1992 Gli ultimi giorni

TV seriály

2019 La compagnia del cigno (TV seriál)
Mentre ero via (TV seriál)
2017 Sorelle (TV seriál)
2012 Rodinná sága (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Giorni
1996 Cuori al verde
Il cielo è sempre più blu
1994 Oasi
1993 Kroky do neznáma
1992 Gli ultimi giorni
1985 Tu sei differente

TV seriály

2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky