foto

Horst Pillau

  • nar. 21.7.1932 (87 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Pumuckl und der blaue Klabauter
1991 Patient aus Leidenschaft
1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1982 Ein Fall von Zuneigung (TV film) - divadelní hra
1981 Zum Frühstück zwei Männer (TV film)
1980 Einmal hunderttausend Taler (TV film)
1979 Die Geisterbehörde (TV film)
1977 Haupttreffer, Der (TV film)
Preussenkorso 45-48 (TV film)
1974 Preussenkorso Nr. 17 (TV film)
1971 Brautwerbung (TV film) - divadelní hra
Glückspilze (TV film)
1970 Kudammgeschichten (TV film)
1969 Hochzeitsreise, Die
Hunderttausend Taler (TV film) - divadelní hra
1966 Old Shaky (TV film) - divadelní hra
Spätsommer (TV film) - divadelní hra
Wie lernt man Reisen? (TV film)
1964 Der Doktor (TV film)
Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film) - divadelní hra
1962 Ihr schönster Tag
1960 Das Fenster zum Flur (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1994 Blankenese (TV seriál)
1990 Oh-Mathilde (TV seriál)
1987 Die Wilsheimer (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1980 Krelling (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1976 Geburtstage (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Lichtspiele am Preussenkorso (TV seriál)
1974 Unter einem Dach (TV seriál)
1973 Zwischen den Flügen (TV seriál)
1971 Theatergarderobe (TV seriál)
1969 Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
1967 Großer Mann, was nun? (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
1961 Die Rückblende (TV seriál)

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Divadelní záznam

2003 Ohnsorg Theater - Jenny’s Rezept (divadelní záznam)
2001 Ohnsorg Theater - Gefährliche Landung (divadelní záznam)
1999 Ohnsorg Theater - Ein Hansen zuviel (divadelní záznam)
1998 Ohnsorg Theater - Frau Sperlings Raritätenladen – Bilder machen Leute (divadelní záznam)
1988 Der Kaiser von Neukölln (divadelní záznam) - divadelní hra
1980 Ohnsorg Theater - Mutter ist die Beste (divadelní záznam) - divadelní hra
1972 Sohn gegen Vater (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

TV seriály

1961 Die Rückblende (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1985 Ein Mann macht klar Schiff (TV seriál) - kniha

Host

TV pořady

1964 Gut gefragt ist halb gewonnen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky