foto

Kirill Kuzin

  • nar. 18.3.1974 (44 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Vojna polov
2014 Zaljotčiki
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2008 Samyj lučšij film

TV seriály

2015 Londongrad (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace