foto

Cece Whitney

  • nar. 22.12.1933 (85 let)
    Shawnee, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Nashville Rebel
1964 Bullet for a Badman
1960 Twelve Hours to Kill

TV seriály

1966 Occasional Wife (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace