foto

Sadık Gürbüz

  • nar. 1950
    Amasya, Black Sea Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Serseriler
2018 Dünya Hali
Ev Kira Semt Bizim
Sorma Neden?
2017 Mezarcı
2016 Olaylar Olaylar
2015 Dügün Dernek 2: Sünnet
Tut Sözünü
2007 Mavi Gözlü Dev
2006 Návrat domů
2005 Cemalim (TV film)

TV seriály

2014 Kardeş Payı (TV seriál)
2011 Pis Yedili (TV seriál)
Sırat (TV seriál)
2008 Derman (TV seriál)
2005 Köpek (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1983 Şaşkın Ördek
1982 Kaçak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky