foto

Aydan Şener

  • nar. 1.3.1963 (56 let)
    Kilis, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Beni Bekledinse (TV film)
2002 Öyle Bir Sevda ki (TV film)
2001 Oyun (TV film)
2000 Aşk Aynı Adreste (TV film)
Kumru (TV film)
Yarın Geç Olmayacak (TV film)
1999 Güvercin (TV film)
1997 Ah Nalan Ah (TV film)
Firuze (TV film)
Hüznün Yüzü (TV film)
Nice Yıllardan Sonra (TV film)
Sakin Kasabanın Kadını (TV film)
1996 Ay Işığında Saklıdır (TV film)
Bir Aşkın Bittiği Yer (TV film)
Nefes Alamıyorum (TV film)
Yüzleşme (TV film)
1991 Yol Palas Cinayeti (TV film)
İki Kadın (TV film)
1990 Fatih Harbiye (TV film)

TV seriály

2016 Kalbimdeki Deniz (TV seriál)
2011 Yıllar Sonra (TV seriál)
2010 Çocuklar Duymasın (TV seriál)
2008 Kırmızı Işık (TV seriál)
Sürgün Hayatlar (TV seriál)
2007 Evimin Erkeği (TV seriál)
Fikrimin İnce Gülü (TV seriál)
2005 Masum Değiliz (TV seriál)
2003 Mühürlü Güller (TV seriál)
2001 Babam ve biz (TV seriál)
1999 Hicran (TV seriál)
1996 Tutku (TV seriál)
Zühre (TV seriál)
1995 Gölge Çiçeği (TV seriál)
Gül ve Diken (TV seriál)
1994 Sevgi Oyunu (TV seriál)
1993 Hayatın İçinden (TV seriál)
1992 İki Kızkardeş (TV seriál)
1989 Samanyolu (TV seriál)
1987 Utanç Yılları (TV seriál)
Yeniden Doğmak (TV seriál)
1986 Çalıkuşu (TV seriál)
1985 Bay Alkolü Takdimimdir (TV seriál)
1983 Küçük Ağa (TV seriál)

Dokumentární

1993 19 Mayıs'tan 30 Ağustos'a (TV film)
1991 Ankara Yollarında

Host

TV pořady

2018 2. Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky