foto

Luc Nuyens

  • nar. 1967
    Turnhout, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Het Moment
Rosie & Moussa
2015 D'Ardennen
2011 Groenten uit Balen
2008 Levý břeh
Zatemnění mysli
2002 Holčička
2001 Pauline a Paulette

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
De Ridder (TV seriál)
Ontspoord (TV seriál)
Safety First (TV seriál)
2012 Salamandr (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2006 De parelvissers (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Co kdyby (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky