foto

Ziya Özanlar

  • nar. 1952
    Adana, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Acı Günler (TV film)
2004 Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de
1993 Tersine dünya
1980 Rüzgar
1979 İşte Meydan
1967 Ağa Düşen Kadın

TV seriály

2008 Kendi Okulumuza Doğru (TV seriál)
2006 Yaprak dökümü (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
2002 Sevgi Ana (TV seriál)
2001 Bizim Aile (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
1999 Deli yürek (TV seriál)
1998 Marziye (TV seriál)
1997 Ana Kuzusu (TV seriál)
1996 Kralın Hayatı (TV seriál)
Ustura Kemal (TV seriál)
1995 Bizim Aile (TV seriál)
1993 Solan Gül (TV seriál)
1992 Mahallenin Muhtarları (TV seriál)
1989 Dullar Pansiyonu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky