foto

Clemens Haipl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jack Versus Josephine
2000 Ternitz, Tennessee
1996 Tempo

TV seriály

2016 Zum Brüller! - Der Komedy Klub (TV seriál)
1997 Projekt X (TV seriál)
1994 Monte Video (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Projekt X (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
Pratersterne (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Sunshine Airlines (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky