foto

Ulrike Münch

  • nar. 1955
    Blaubeuren, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
2009 Hotel snů: Kapské město (TV film)
2008 Hotel snů: Čína (TV film)
2005 Die Landärztin (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
2003 Katz und Hund (TV film)
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)

TV seriály

2008 V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky