foto

Charles Lewinsky

  • nar. 14.4.1946 (73 let)
    Zürich, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Loď snů: Mauricius (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Ein ganz gewöhnlicher Jude
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Loď snů - Thajsko (TV film)
2000 Fertig lustig (TV film)
1998 Das Traumschiff - Argentinien (TV film)
1997 Das Traumschiff - Karibik (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)
1992 Verflixte Leidenschaft (TV film)
1985 Der Mann am Klavier (TV film)

TV seriály

2007 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord nach Mitternacht (E08)
1994 Fascht e Familie (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
1992 Zauber um Romana (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

TV pořady

1985 Zug um Zug - 150 Jahre Deutsche Eisenbahnen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace