foto

Reiner-Horst Scheibe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Angriff, Der
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1983 Unser bester Mann (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Der Rettungsschwimmer (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
1973 Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)
1972 To je stará historie

TV seriály

1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1985 Curyšské sejfy (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky