foto

Wolfgang Henningsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 2 für alle Fälle - Ein Song für den Mörder (TV film)
2006 K3 - Kripo Hamburg: Gefangen (TV film)
2005 K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
2004 K3 - Kripo Hamburg: Fieber
K3 - Kripo Hamburg: Porzellan (TV film)
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Männer vom K3 - Blutrache, Die (TV film)
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
Zweikampf (TV film)
2000 Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
Männer vom K3 - Tod eines Festmachers, Die (TV film)
1998 Männer vom K3 - Liebestest, Die (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
Männer vom K3 - Eine saubere Stadt, Die (TV film)
Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
Männer vom K3 - Tomskys letzte Reise, Die (TV film)
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)

TV seriály

2016 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S06E03)
Özgür (S06E02)
Sind Sie sicher? (S06E01)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Der Fluch (S04E04)
Fleischfresser (S03E01)
Auftrag aus dem Jenseits (S02E05)
další epizody (4)
2013 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schottys Kampf (S02E03)
Die Challenge (S02E02)
Über den Wolken (S02E01)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Geschmackssache (S01E04)
Nicht über mein Sofa (S01E03)
Spuren (S01E02)
další epizody (4)
2009 Das Wartezimmer (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky