foto

Henning Gaertner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1997 Dr. Mad - Halbtot in weiß (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
1995 Der Neger Weiss
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1988 Wieviel Liebe braucht der Mensch (TV film)
1986 Das Mord-Menü (TV film)
1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Ende vom Anfang, Das (TV film)
1983 Beine des Elefanten, Die (TV film)
1982 Urlaub am Meer (TV film)
1981 Zuhaus in fremden Betten (TV film)
1979 Die Weichselkirschen (TV film)

TV seriály

1996 Die Geliebte (TV seriál)
Spiel des Lebens (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1989 Lukas und Sohn (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace