foto

Leopoldo Verona

  • nar. 24.9.1931
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 14.7.2014 (82 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 El Tabarís, lleno de estrellas (TV film)
1974 Flor de la mafia, La
1966 Necesito una madre

TV seriály

1993 Mi cuñado (TV seriál)
1992 Oro y el barro, El (TV seriál)
1991 Cosecharás tu siembra (TV seriál)
1989 Extraña dama, La (TV seriál)
1972 Rolando Rivas, taxista (TV seriál)
1971 Narciso Ibáñez Menta presenta (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky