foto

Jiřina Prokšová

  • nar. 11.3.1928
  • zem. 12.1.2014 (85 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Podzimní návrat
1991 Sen o bílém volu (TV film)
1980 Facka (TV film)
1979 Požehnaný věk (TV film)
1969 Kníže (TV film)
1965 Anděl blažené smrti

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Ferda Mravenec (S01E08)

TV pořady

2010 Dobří rodáci a město dabingu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace