foto

Avery Hopwood

  • nar. 28.5.1882
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 1.7.1928 (46 let)
    Juan-les-Pins, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 Den grønne elevator - divadelní hra
1959 Der Mustergatte - divadelní hra
The Bat - divadelní hra
1952 Oppåt med gröna hissen - divadelní hra
1951 Painting the Clouds with Sunshine - divadelní hra
1945 Getting Gertie's Garter - divadelní hra
1944 Gröna hissen - divadelní hra
1938 Zkouška věrnosti - divadelní hra
1937 Vzorný manžel - divadelní hra
1933 Night of the Garter - divadelní hra
Zlatokopové z roku 1933 - divadelní hra
1932 This Is the Night - divadelní hra
1931 Ich heirate meinen Mann - divadelní hra
Marions-nous - divadelní hra
Su noche de bodas - divadelní hra
1930 Fast and Loose - divadelní hra
Her Wedding Night - divadelní hra
The Bat Whispers
1929 Gold Diggers of Broadway - divadelní hra
1928 Ladies' Night in a Turkish Bath - divadelní hra
The Garden of Eden - divadelní hra
1927 Getting Gertie's Garter - divadelní hra
Nobody's Widow - divadelní hra
1926 The Bat - divadelní hra
1925 Miss Bluebeard - divadelní hra
The Best People - divadelní hra
1923 The Gold Diggers - divadelní hra
1921 The Little Clown - divadelní hra
1920 Clothes - divadelní hra
Guilty of Love - divadelní hra
1919 Fair and Warmer - divadelní hra
Sadie Love - divadelní hra
1918 Our Little Wife - divadelní hra
1915 Judy Forgot - divadelní hra
1914 Seven Days - divadelní hra

TV seriály

1960 Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál) - divadelní hra
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Divadelní záznam

2004 Ohnsorg Theater - Willi, das Prachtstück (divadelní záznam) - divadelní hra
1980 Der Mustergatte (divadelní záznam) - divadelní hra
1963 Der Mustergatte (divadelní záznam) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1978 Der Spinnenmörder (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky