foto

Ayfer Dinçer

  • nar. 25.5.1979 (40 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Dedemin Dolabı (TV seriál)
2007 Vazgeç Gönlüm (TV seriál)
2006 Doktorlar (TV seriál)
2005 Kısmet (TV seriál)
Şöhret (TV seriál)
2004 Aşkın Mucizeleri (TV seriál)
Cennet Mahallesi (TV seriál)
Zümrüt (TV seriál)
Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2002 Melek (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
2000 Hayat Bağları (TV seriál)
Yedi Numara (TV seriál)
1999 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
Evimiz Olacak mı? (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky