foto

Murat Altınok

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Dedektif Biraderler (TV seriál)
2006 Acemi Cadı (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Cennet Mahallesi (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
Kurtlar vadisi (TV seriál)
2002 Aslı ile Kerem (TV seriál)
2001 Dadı (TV seriál)
Tatlı Hayat (TV seriál)
2000 Dikkat Bebek Var (TV seriál)
Evdeki Yabancı (TV seriál)
1999 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
Yılan Hikayesi (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky