foto

Kenan Doğulu

  • nar. 31.5.1974 (45 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Bay E
1983 Bir Şarkılık Mutluluk

TV seriály

2012 Yalan Dünya (TV seriál)
2006 Acemi Cadı (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
1997 Hiç Bana Sordun mu? (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Unutursam Fısılda

TV seriály

1994 Gülşen Abi (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 O Ses Türkiye (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky