foto

Samet Hafızoğlu

  • nar. 1972

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Çanakkale 1915
2005 Yürek Çığlığı (TV film)
2004 Beni Bekledinse (TV film)

TV seriály

2008 Gece gündüz (TV seriál)
2007 Oğlum İçin (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
2005 Köpek (TV seriál)
Şeytan (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
2002 Kınalı Kar (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)

Dokumentární

2003 Parmak İzi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky