foto

İbrahim Gündoğan

  • nar. 1959
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joker Çetesi
Namlu Ucunda Bir Yaşam Nuri Killigil
Yarım Kalan
2015 Darbe
2004 Beni Bekledinse (TV film)

TV seriály

2012 Kurt Kanunu (TV seriál)
2011 Kuzey Güney (TV seriál)
İnsan Aldandı (TV seriál)
2010 Čas tulipánů (TV seriál)
2009 Kırık Kalpler (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2006 Sevda Çiçeği (TV seriál)
2005 Acı Hayat (TV seriál)
Beşinci Boyut (TV seriál)
2004 Melekler Adası (TV seriál)
2002 Kınalı Kar (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
1999 Yılan Hikayesi (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
1994 Mutlugiller (TV seriál)
1992 Eda Hanım (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky