foto

Osman Gidişoğlu

  • nar. 1945
    Kula, Manisa, Aegean Region, Turecko
  • zem. 23.2.2013
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kaledeki Yalnızlık
2008 Süper Ajan K9
2005 Divoká jízda na létajícím koberci
2000 Abuzer Kadayıf
1998 Nasrettin Hoca ve Deli Oğlan
1989 Acılar Paylaşılmaz
Yağmur Başladı

TV seriály

2010 Çocuklar Duymasın (TV seriál)
2004 Avrupa Yakası (TV seriál)
Cennet Mahallesi (TV seriál)
Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2003 Bizim Konak (TV seriál)
Hayat Bilgisi (TV seriál)
2001 Mutluyüz Ailesi (TV seriál)
2000 Bana Babamı Anlat (TV seriál)
Külyutmaz (TV seriál)
1999 Ayrılsak da Beraberiz (TV seriál)
Evimiz Olacak mı? (TV seriál)
Yılan Hikayesi (TV seriál)
1997 Ana Kuzusu (TV seriál)
Böyle mi Olacaktı (TV seriál)
Gülüm (TV seriál)
İlişkiler (TV seriál)
1996 Hayat Bazen Tatlıdır (TV seriál)
Sevda Kondu (TV seriál)
1995 Kopgel Taksi (TV seriál)
1994 Gülşen Abi (TV seriál)
1993 Üç Kişilik Dünya (TV seriál)
1992 Emret Muhtarım (TV seriál)
1983 Kuruntu Ailesi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky