foto

Atilio Marinelli

  • nar. 5.5.1933
    Benito Juárez, Buenos Aires, Argentina
  • zem. 24.7.1978 (45 let)
    Provincia de Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 El profesor erótico
1968 Amor y un poco más
1967 Villa Cariño
1966 Hotel alojamiento
1965 Convención de vagabundos
Cosquín, amor y folklore

TV seriály

1977 Aventura '77 (TV seriál)
1975 Imperdonable, Lo (TV seriál)
1973 Hiena, La (TV seriál)
Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1972 Fieras, Las (TV seriál)
1971 Estación retiro (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky