foto

Diego Varzi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Film o králi
1984 Asesinato en el senado de la nación
1979 Juventud sin barreras
1974 Tregua, La
1970 Santo de la espada, El
1969 El salame
1968 Turismo de carretera
1966 El galleguito de la cara sucia

TV seriály

2000 Divoký měsíc (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)
1995 Sheik (TV seriál)
1992 Corazones de fuego (TV seriál)
El precio del poder (TV seriál)
1985 Extraños y amantes (TV seriál)
1981 Que Dios se lo pague (TV seriál)
1980 Rosa... de lejos (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
Propiedad horizontal (TV seriál)
1978 Vos y yo, toda la vida (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky