foto

Natalja Vinogradova

  • nar. 22.8.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kamennaja baška

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Kraža (S04E16)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Legenda ob Olge (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rybnyj děň (S09E14)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zeleň (S02E07)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Osnovnaja versija (S06E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky