foto

Mason Curry

  • nar. 28.6.1908
    Halifax, Nova Scotia, Kanada
  • zem. 1.4.1980 (71 let)
    Mobile, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Jack Benny's Birthday Special (TV film)
1967 Údolí panenek
1961 Sniper's Ridge
1960 Byt
1959 Al Capone
1958 Pirát
1957 Man Afraid
1956 Tension at Table Rock

TV seriály

1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Union Pacific (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Plainclothesman, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace