foto

Dennis Locorriere

  • nar. 13.6.1949 (69 let)
    Jersey City, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Kdo je Harry Kellermann a proč o mně říká ty strašné věci?

TV seriály

1991 Kelly (TV seriál)

Dokumentární

1982 Saturday Superstore (TV seriál)

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1994 Top of the Pops 2 (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Old Grey Whistle Test, The (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)
Telethon (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad) - herec, a.z.
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace