foto

The Osmonds

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1972 Midi Trente (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2001 Příběh pop music (TV seriál) - a.z.
1977 All You Need Is Love (TV seriál)

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad) - a.z.
1992 Vicki! (TV pořad)
1975 Ring Parade (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)
1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad) - herec, a.z.
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace