foto

Nina Roman

  • nar. 1934
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Best Actress (TV film)
1997 Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV film)
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Dvojí tvář požehnání (TV film)
1974 It's Good to Be Alive (TV film)
1972 Melinda
1968 Sound of Anger, The (TV film)
1960 Bells Are Ringing
1959 The Crimson Kimono

TV seriály

2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1965 Morning Star (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
There's No Witch Like an Old Witch (S01E27)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1960 The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Not for Hire (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky