foto

Arthur Lauber

  • nar. 2.3.1944 (75 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Zuckeroma (TV film)
2003 Annas Heimkehr (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Nezvaný host (TV film)
2001 Edelweiss (TV film)
2000 Happy Hour oder Glück und Glas (TV film)
O Palmenbaum (TV film)
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1984 Podoba čistě náhodná
1982 Der Untergang Wiens (divadelní záznam)
1978 Man wird ja noch fragen dürfen (TV film)

TV seriály

2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1979 Parole Chicago (TV seriál)

TV pořady

2006 Natur im Garten (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film)

Host

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky