foto

Herman Rudin

  • nar. 26.12.1912
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 12.12.2000 (87 let)
    Ventrua, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Od dvanácti do tří
1971 Poslední jízda
1962 Okamžik rozhodnutí
1961 Flower Drum Song
Frontier Uprising
1959 Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
The FBI Story
The Miracle
1958 Chci žít!
Stakeout on Dope Street

TV seriály

1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Mutant (S01E25)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace