foto

Dan Morgan

  • nar. 18.12.1906
    Fall River, Massachusetts, USA
  • zem. 4.3.1975 (68 let)
    Flushing, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Crawlspace (TV film)
1968 Charly
Jed
1967 Up the Down Staircase

TV seriály

1966 Dark Shadows (TV seriál)
Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 True Story (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Out There (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Stage 13 (TV seriál)
1949 Believe It or Not (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky