foto

Roos Ouwehand

  • nar. 28.10.1968 (51 let)
    Leidschendam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doris
2015 Čisté ruce
2014 Assepoester: een modern sprookje (TV film)
2013 App
Omlouvám se!
2012 Pozdrav od Mika
2010 Schemer
2008 Vězeňská klinika
2007 Trui voor kip saar, Een
2005 Het mysterie van de sardine
Leef!
2004 Amazonky
2003 Štětcem osudu (TV film)
1998 Goede daden bij daglicht: Stoeptegel (TV film)
Het 14e kippetje
1996 Advocaat van de Hanen
1995 Filmpje!

TV seriály

2016 Vlucht HS13 (TV seriál)
2015 De Affaire (TV seriál)
2013 Doris (TV seriál)
2011 Iedereen is gek op Jack (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
Den Uyl en de affaire Lockheed (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
Waltz (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
Zeeuws meisje (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mi vida
2018 Doris
2014 Assepoester: een modern sprookje (TV film)

TV seriály

2019 Oogappels (TV seriál)
2013 Doris (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky