foto

Leopold Figl

  • nar. 2.10.1902
    Rust, Rakousko-Uhersko
  • zem. 9.5.1965 (62 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei - a.z.

Dokumentární

2016 Baumeister der Republik (TV seriál) - a.z.
2015 Oh du mein Österreich (TV film) - a.z.
2014 Mythos Geschichte (TV seriál) - a.z.
2013 Oskar Pilzer - Die bewegte Geschichte der Wiener Filmateliers (TV film) - a.z.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - a.z.
Moje drahá republika - a.z.
2005 Zweite Republik - Eine unglaubliche Geschichte, Die (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2002 Sendung ohne Namen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky