foto

Denis Bobyšev

  • nar. 14.5.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Volevoj prijom (TV film)
2013 Čužije děti (TV film)
2011 Ljubov morkov 3
Zolotyje něbesa (TV film)
2001 DMB: Snova v boju

TV seriály

2019 Babočki i pticy (TV seriál)
2017 Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Živoj trup (S04E25)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Odnoklassniki (S08E03)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Prizrak v krivom zerkale (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Mesto, gdě každyj možet... (S02E28)
Pomošč (S02E10)
Vorovskaja spravedlivosť (S02E06)
další epizody (4)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Nabljudenije (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky