foto

Louise Wakefield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Underbelly Files: Infiltration (TV film)
Underbelly Files: Tell Them Lucifer Was Here (TV film)
Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2009 Lživý svědek (TV film)
2008 Scorched (TV film)
2005 Mary Bryantová (TV film)
2003 Hlavně se nevzdat (TV film)
2002 Junction Boys, The (TV film)
Nugget
2001 Jižní Pacifik (TV film)
2000 Walk the Talk
1999 Airtight (TV film)
Halířový román
Siam Sunset
1997 Doing Time for Patsy Cline
1996 Fistful of Flies
Whipping Boy
Záře
1990 Soukromá válka Lucindy Smithové (TV film)

TV seriály

2018 Bite Club (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Doktor srdcař (TV seriál)
No Laughing Matter (S03E10)
Suspicious Minds (S03E09)
Wet Weekends (S03E08)
další epizody (10)
2017 Doktor srdcař (TV seriál)
A Little Piece of Heaven (S02E10)
Forgive and Forget (S02E09)
Step in Time (S02E08)
další epizody (10)
2016 Doktor srdcař (TV seriál)
Mash (S01E10)
Say Sayonara (S01E09)
The Truth Is Out There (S01E08)
další epizody (10)
2014 Love Child (TV seriál)
2013 Wonderland (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
Squizzy Steps Out (S06E01)
2012 Ostré jako břitva (TV seriál)
Strike Force Tuno (S05E08)
2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)
Big Moves (S04E12)
Jerusalem Revisited (S04E11)
další epizody (13)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Alpha and Omega (S03E13)
The Good Lieutenant (S03E12)
Beauty and the Beast (S03E11)
další epizody (13)
2009 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Brotherhood (S02E11)
další epizody (13)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (13)
2005 The Alice (TV seriál)
1998 Kings in Grass Castles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace