foto

Ahmet Arıman

  • nar. 27.11.1955 (64 let)
    Rize, Black Sea Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hababam Sınıfı Yeniden
Kral Midas'ın Hazinesi
2018 Babamın Ceketi
Karımı Gördünüz Mü?
2015 Öğrenci İşleri
2004 Hababam Sınıfı: Merhaba
1985 Keriz
1978 Hababam Sınıfı: Dokuz Doğuruyor
Sultan
1977 Gülen gözler
Hababam Sınıfı: Tatilde
1976 Hababam Sınıfı: Uyanıyor
1975 Hababam Sınıfı
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı

TV seriály

2017 Kadın (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2016 Tatlı İntikam (TV seriál)
2014 Filinta (TV seriál)
Kertenkele (TV seriál)
Paramparça (TV seriál)
2013 Galip Dervis (TV seriál)
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV seriál)
2009 Bir Bulut Olsam (TV seriál)
2008 Goncakaranfil (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)
2001 Hayalköy (TV seriál)
1998 İkinci Bahar (TV seriál)

Video kompilace

2013 Artiz Kahvesi (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky