foto

Sven de Wijn

  • nar. 13.8.1985 (34 let)
    Naarden, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Het huis Anubis en de terugkeer van Sibuna (TV film)
Sterke verhalen
2008 Anubis: Het pad der 7 zonden

TV seriály

2017 Tajemství Hunterových (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky