foto

Katrien Devos

  • nar. 18.2.1951 (68 let)
    Brugge, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Kabouter Plop en de toverstaf
1999 De kabouterschat
1990 Koko Flanel
1989 Blueberry Hill
Schietspoeldynastie, De (TV film)
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
Vluchtafstand (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
De vlaschaard
Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1982 Menuet
1980 Mijn vriend de moordenaar (TV film)

TV seriály

2014 Amateurs (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2001 Veel geluk, professor (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1989 Oei (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky