foto

Natalja Tiščenko

  • nar. 24.5.1979 (40 let)
    Borisov, Minskaya oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Autlo
2013 Odnoklassniki.ru: naCLICKaj udaču
2012 Vasilki dlja Vasilisy (TV film)
2008 Neidealnaja ženščina
2007 Slušaja tišinu
2006 Bolšaja ljubov (TV film)

TV seriály

2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Ťošča-komandir (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Argentina (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Ljubov v rozyske (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
2013 Papa naprokat (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Blagodětěl (E09)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Krasota trebujet... (S01E10)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Doč geroja (S05E27)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Těbe koněc (E12)
Sadovnik (TV seriál)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Kljatva gippokrata (S02E11)
Čas Volkova (TV seriál)
Tonkaja diplomatija. Časť 2 (S04E02)
Tonkaja diplomatija. Časť 1 (S04E01)
2009 Barvicha (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Raspylitěl (S03E33)
Soldat. Časť 2 (S03E18)
Soldat. Časť 1 (S03E17)
2008 Ranětki (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Ampula (S02E01)
2007 Sled (TV seriál)
Škola №1 (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Ljubovnyj kvadrat (S02E08)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky