foto

Tina Keeper

  • nar. 20.3.1962 (59 let)
    Norway House, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Falls Around Her
Through Black Spruce
2005 Distant Drumming: A North of 60 Mystery (TV film)
2003 Another Country (TV film)
On the Corner
2002 Rudé kůže
2001 Dream Storm (TV film)
2000 Trial by Fire (TV film)
1999 Heater
In the Blue Ground (TV film)
1991 Smoked Lizard Lips
1986 Mistress Madeleine

TV seriály

2017 Ranč Heartland (TV seriál)
Společně a sami (S10E10)
2016 Ranč Heartland (TV seriál)
Kůň bez jezdce (S10E09)
2009 Cashing In (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Through Black Spruce

TV seriály

2009 Cashing In (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky