foto

Alexandr Danilov

  • nar. 22.5.1983 (36 let)
    Vladivostok, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
2013 Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace