foto

Jegor Timcunik

  • nar. 30.10.1987 (32 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 První
2016 Psichi
2013 Okolo futbola
2002 Oligarch

TV seriály

2019 Svoja zemlja (TV seriál)
2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Vysokije otnošenija (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Grom (TV seriál)
Ključi ot prošlogo (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kubok dlja čempionov (S02E09)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij i Lysyj (S02E23)
Advokat (TV seriál)
Vnov otkryvšijesja obstojatělstva (S07E07)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky