foto

Antonio Grimau

  • nar. 10.3.1944 (75 let)
    Remedios de Escalada, Lanús, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Acrobacias del corazón
1998 Secretos compartidos
1995 Caballos salvajes
1993 ¿Donde queda el paraíso? (TV film)
1986 Insomnes, Los
1980 Ritmo a todo color
1979 ...Y mañana serán hombres
De cara al cielo
1978 Proceso a la infamia
1975 Los orilleros
1974 La Mary
Rolando Rivas, taxista
1973 Amor infiel, El

TV seriály

2011 Herederos de una venganza (TV seriál)
2009 Valientes (TV seriál)
2005 Hombres de honor (TV seriál)
Se dice amor (TV seriál)
2004 Padre coraje (TV seriál)
2003 Soy gitano (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Cabecita (TV seriál)
Mi ex (TV seriál)
1997 Ricos y famosos (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)
1994 Para toda la vida (TV seriál)
1993 Milagros, nekonečné obzory (TV seriál)
1992 Corazones de fuego (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1985 Extraños y amantes (TV seriál)
1984 Cuatro hombres para Eva (TV seriál)
1983 Amar... al salvaje (TV seriál)
1980 Trampa para un soñador (TV seriál)
1975 Tu rebelde ternura (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1972 Carmiña (TV seriál)
1971 Estación retiro (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky