foto

Horacio Nicolai

  • nar. 10.2.1920
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 17.10.2005 (85 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Solamente ella
1974 La madre María
1969 Invasión
1968 Humo de Marihuana
1965 Con gusto a rabia
1962 El terrorista
Jóvenes viejos, Los
Propiedad

TV seriály

1994 Montaña Rusa (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1974 Giovane Garibaldi, Il (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky