foto

Eray Özbal

  • nar. 1957
    Gaziantep, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gelincik
2017 Ver Kaç
2012 Bu son olsun
2009 Sonsuz
2007 Barda
2005 Cemalim (TV film)
2001 Bıçak Sırtı (TV film)
1999 Güneşe Yolculuk
Kara Kentin Çocukları
1997 Kuşatma Altında Aşk
1993 Amerikalı
1991 Kiraz Çiçek Açıyor
Kurt Kanunu
1990 Bütün Kapılar Kapalıydı
1988 Dimman
1987 Sevsen Ne Olurdu?
Yer Demir Gök Bakır
1986 Melek Yüzlü Cani
Oğlum Oğlum
Sensiz Yaşayamam
Yoksul
1985 Anadan Ayrı
Gizli Yara
Haram Oldu
Katma Değer Şaban
Unutamadım
1984 Berduşlar Sosyetede
Dost Yarası
Fırtına Gönüller
Günahkar
Kayıp Kızlar
Kızgın Güneş
Sev Yeter
Taçsız Kraliçe
Zavallılar
Çaresizim
Çılgın Arzular
1983 Futboliye
Gecelerin Kadını
1981 Kimbilir
Olmaz Olsun
1980 Ayrılık Kolay Değil
Boynu Bükük
Kul Sevdası
Kır Gönlünün Zincirini
Perişanım
Vurun Beni Öldürün
Zeytin Gözlüm
1979 İsyankar
1978 Batan Güneş
1977 Benim Altı Sevgilim

TV seriály

2014 Karagül (TV seriál)
Murat Baran'ın Karşısına Çıkıyor (S03E02)
Murat Kendal'ın Cezasını Kesiyor (S03E01)
2011 Vyměněné životy (TV seriál)
2009 Samanyolu (TV seriál)
2005 Eylül (TV seriál)
2004 Sevinçli haller (TV seriál)
2003 Oğlum İçin (TV seriál)
2001 Cinlerle Periler (TV seriál)
Savunma (TV seriál)
1995 Aşk ve Gurur (TV seriál)
1993 Son Söz Sevginin (TV seriál)
1991 Şen Dullar (TV seriál)
1986 Duvardaki Kan (TV seriál)
1983 Yalancı Dünya (TV seriál)
1979 Paranın Kiri (TV seriál)

Video kompilace

1994 Sahte Cennet (video kompilace)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Son Söz Sevginin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky